V želji, da naše rešitve kar najbolj približamo kupcem, omogočamo, da ponujene naprave preizkusijo in se z njimi seznanijo. Imamo že utečen sistem najema naprav, ki v kombinaciji z nekaterimi našimi storitvami, kot je tehnična podpora in/ali izdelava statističnih analiz, pomembno prispeva k zagotavljanju prometne varnosti in načrtovanju ukrepov za njeno izboljšanje.

 

NAJEM NAPRAV ZA ŠTETJE

Ponujamo najem naprav za štetje prometa ViaCount II ali števec kolesarjev Cimatic-D2. Vse naprave omogočajo beleženje podatkov, na podlagi katerih se lahko naknadno pripravi obdelava in analiza prometa.

Števec lahko najamete in postavite sami ter opravite analizo prometa. Lahko pa naročite analizo prometa na določeni cesti, v tem primeru mi postavimo napravo in izdelamo analizo. Pošljite vaše povpraševanje na info@intermatic.si.

 

NAJEM PRIKAZOVALNIKOV HITROSTI

Prav tako lahko najamete prikazovalnike hitrosti Viasis. Obdobje najema je zelo raznoliko, od enega tedna do enega leta, odvisno od potreb naročnika.

Vsi prikazovalniki hitrosti omogočajo beleženje podatkov, na podlagi katerih se lahko naknadno pripravi obdelava in analiza prometa. Morda pa želite prikazovalnik hitrosti pred nakupom le preizkusiti? Pošljite vaše povpraševanje na info@intermatic.si.

 

NAJEM MERILNIKA HITROSTI

Omogočamo vam najem samodejnega merilnika hitrosti MultaRadar C v vozilu, na trinožnem stojalu ali v kombinaciji obeh. Najsodobnejši mobilni sistem za nadzor hitrosti za samodejno slikovno evidentiranje prekrškov je opremljen z barvno digitalno kamero visoke resolucije (11 Mp) in bliskavico z IR filtrom za nočne posnetke.

MultaRadar C odlikuje enostavna uporaba, hitra priprava merilnega mesta in uporabniku prijazni meniji v slovenskem jeziku. Po opravljeni meritvi prejmete statistiko v Excel datoteki. Naša lastna spletna aplikacija pa vam omogoča enostavno rezervacijo termina meritev preko spleta.

Splošni pogoji najema merilnika hitrosti.

Pošljite vaše povpraševanje na info@intermatic.si.