+(386)01/434-44-14
Poslanstvo in vizija

POSLANSTVO

Hitrost je najpogostejši vzrok za usodne nesreče in visoko število smrtnih žrtev na cestah, zato so preventivna in represivna prizadevanja za varnost v prometu usmerjena večinoma v omejevanje hitrosti. Sodobni sistemi, ki so del naše ponudbe, so namenjeni učinkovitemu izvajanju nadzora prometa z opozarjanjem in/ali samodejnemu evidentiranju prekrškov. Zato je varnost v prometu izziv, ki mu naše podjetje posveča veliko pozornosti.

S storitvami in napravami želimo kot družbeno odgovorno podjetje odločno prispevati k večanju prometne kulture, večji varnosti prometa in s tem zmanjšanju števila prometnih nesreč z najhujšimi posledicami. Verjamemo, da smo in bomo tudi v prihodnje učinkovito prispevali k višji kulturi na slovenskih cestah.

 

VIZIJA

Naša vizija je jasna: želimo ostati vodilno podjetje pri ponudbi storitev in sistemov visoko zahtevnih tehnologij, namenjenih večanju prometne varnosti v Sloveniji. Našo geografsko lego in njene prednosti želimo izkoristiti za razširitev svoje dejavnosti na območja jugovzhodne Evrope in tudi tam zavzeti in ohraniti pomemben tržni delež.
Naš pogled je usmerjen v rast in širitev, obenem pa prisegamo na visoko kvalitetne storitve, s katerimi lahko doprinesemo k večji varnosti v cestnem prometu. Smo in ostajamo družbeno odgovorno podjetje z visokimi standardi kakovosti.